Please reload

Recente berichten

SAB zoekt kandidaten voor de Gemeenteraad van Maastricht

October 14, 2017

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Provincie zwemt weer in het geld

October 14, 2017

Sociaal Actieve Burgerpartij las het bericht dat de Provincie Limburg er weer warmpjes bij zit. Door slim met geld om te gaan is de Provincie weer net zo rijk als twee jaar geleden. Sociaal Actieve burgerpartij zou graag een gedeelte van "dit slimme bankieren" omgezet zien worden in werkgelegenheid voor ouderen en gehandicapten. Sociaal Actieve Burgerpartij roept de Gemeente Maastricht  op om te lobbyen om extra geld te ontvangen voor het ondersteunen van de werkgelegenheid voor 50+ en mindervaliden in Maastricht. Deze groep mag niet vergeten worden . Zeker niet omdat de "Haagsche-plannen" inzake inzetbaarheid van mindervaliden op reguliere werkplekken op een ramp dreigt uit te lopen.

 

 

Share on Facebook
Please reload

Volg ons
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square